Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из Селинске улице у Малој Моштаници и насеља Вранићки вис у Јасенку.

У понедељак, 7. октобра од 8 до 13 часова у плану је искључење струје у Филиповића, Дрењанском крају, насељима Долови, Оров поток, Преки луг, Раваничкој, Шумадијској и Улици Слободана Пенезића у Малој Моштаници.

У складу са званичном прогнозом РХМЗ, у току су топле пробе у систему ЈКП ,,Топловод”, који је данас у фази успостављања стабилности. Станови грађана требало би данас да буду топли, наводи се у саопштењу ЈКП ,,Топловод”.

На подручју ГО Обреновац у току је акција систематске дератизације, која ће трајати до краја октобра. Дератизацијом ће бити обухваћени: колективне стамбене јединице, индивидуална градска и индивидуална сеоска домаћинства. У првој фази екипе дератизацију врше на подручјима Љубинића, Вукићевице, Дрена, Орашца, Дражевца, Баљевца, Конатица, Пољана, Бровића, Пиромана, Трстенице, Ушћа, Скеле, Кртинске и Уроваца, док ће након ових, третман бити настављен у месним заједницама Грабовац, Стублине, Велико поље, Ратари, Бргулице, Јасенак, Мислођин. На самом крају акције трермани бити обављени у Малој Моштаници, Баричу, Звечкој, Белом Пољу, Забрежју и насељима у Обреновцу.