Завршени су радови на деоници Улице Цара Лазара код Нисове пумпе као и на раскрсници код ТЕНТ-а А у Улици Богољуба Урошевића Црног.

Код Нисове пумпе санирани су колотрази, а на раскрсници код Арт петрол пумпе у близини ТЕНТ-а А, закрпљен је оштећени део пута. Радови у Улици Ђачког батаљона још увек су актуелни.

– Од јутрос су у пуном капацитету обе раскрснице које смо реконструисали, остало је још да се обнови асфалт на кружном току на уласку у Обреновац. Трудићемо се да се нађе термин у којем се неће стварати саобраћајне гужве због реконструкције. Ми се захваљујемо грађанима на стрпљењу, саобраћајнице су морале да се заврше јер су биле у катастрофалном стању и небезбедне – закључио је Мирослав Чучковић, председник Градске општине Обреновац.

Он је најавио да ће, кад се отвори нова деоница аутопута, почети радови и на реконструкцији Улице Вука Караџића.

Помоћник председника Градске општине Обреновац Радован Манојловић је подсетио да се на територији Обреновца изводи велики број радова.

– Као што радимо асфалт до сваке куће, уређење некатегорисаних путева, такође радимо санације свих врста оштећења. Велики радови су у току и на приступним путевима и самој петљи на аутопуту. Велико је оптерећење на одређене деонице наших путева, јер велики камиони изазивају велике гужве али и оштећења – казао је Манојловић и апеловао на возаче камиона да не користе путеве који нису предвиђени за тешки саобраћај.

Он је истакао да ће припадници саобраћајне полиције појачати контролу како би се поштовали прописи.