Након изградње моста у Улици Милоја Бељинца у Скели, у овој месној заједници је завршена изградња још једног новог моста преко ободно гравитационог канала. Мост који је до сада био на простору у Драгојловића крају срушен је, пошто је био у лошем стању и није био безбедан за саобраћај. Радови на изградњи новог моста трајали су месец дана, а извођач је био ЈВП ”Београдводе”.

Милан Стојић, председник Савета МЗ Скела, подсетио је да су у једној години урађена два моста која су више од 40 година били у јако лошем стању и нису били сигурни за пролаз.

– Мост нам пуно значи, јер се преко 40 година прелазило преко импровизованог дрвеног моста којем је стално претило урушавање што се једном и десило – нагласио је Стојић и додао да ће сада више од 100 пољопривредника имати безбедан пролаз до својих парцела.

До краја године ће бити урађен још један мост у Грабовцу, а ради се и пројектна документација за мост у Пољанама, најавио је Дејан Камбер, саветник председника Градске општине Обреновац.

– Тиме ће се заокружити слика дотрајалих мостова који су се налазили на каналским прелазима те ће пољопривредници несметано моћи да врше пољопривредну производњу – закључио је Камбер.

Обиласку новог моста је присуствовао и председник Градске општине Обреновац, Мирослав Чучковић, његов помоћник Радован Манојловић као и одборник у Скупштини Градске општине Обреновац Живота Мирчетић.