Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Улице Јоакима Вујића у Обреновцу и Обреновачког пута у Баричу.

Сутра је од 8,30 до 11 часова у плану искључење струје у Косовској, Кожарској, Војводе Мишића бројеви 10, од 26 до 30, од 34 до 36б, од 13 до 29, од 33 до 59 и Зидарској улици број 9 у Обреновцу.

Струју сутра од 12 до 14 сати неће имати становници насеља Брдо, Дубрава, Музичка колонија, Доњег краја и дела Грабовца код трафо станице.

У среду, 18. септембра, без струје ће од 8,30 до 14 часова остати потрошачи из Музичке колоније у Грабовцу, улица 14. октобра, Војводе Мишића, Зидарске, насеља Музичка колонија у Обреновцу, Индустријске зоне, Шабачког пута, насеља Гај и Уровачке улице у Уровцима, Филиповића краја, Маринковића сокака, насеља Луг и Засека, улица Браће Лазића, Драге Вуковића Корчагина, Ивана Егедушевића, Козарачке, Момчила Мује Калајџића, Слободана Чаника, Пете Козарачке, Седамнаесте, Осамнаесте, Двадесете, Двадесет друге, Двадесет треће, Двадесет седме, Двадесет осме, Двадесет девете, Тридесете, Тридесет прве, Тридесет друге, Тридесет седме и Тридесет осме у Звечкој.

Због извођења радова на реконструкцији деонице пута од Великих Црљена до Стублина, који се по фазама одвијају радним данима и суботом, од 8,30 до 17 часова, измењено је кретање возила СП ,,Ласта”. Од данас до 19 септембра линије Обреновац – Пољане и Обреновац – Стублине – Пољане од стајалишта Лисо поље саобраћаће алтернативним правцем и на своју трасу ће се враћати код стајалишта бргуле. Од 23. со 28. септембра аутобуси ће саобраћати скраћено до стајалишта Вепровица, а из супротног смера продужено до Пољана. Од 30. септембра до 5. октобра саобраћај ће се одвијати предложеним алтернативним правцем.