Компанија ,,Меи Та”, организоваће у суботу, 7. септембра у згради Градске општине Обреновац, од 10.00 до 14.00 часова, дан отворених интервјуа. Кандидати заинтересовани за рад у Ливници и Машинској обради на разговор би требало да понесу своје радне биографије.

-Компанија наставља да шири своје капацитете и да отварају нова радна места. Свесни смо да је све мање незапослених на територији општине Обреновац и зато је ово права прилика за све оне који још немају посао да своју каријеру и будућност граде у овој фабрици. Посебна прилика је за младе људе који су завршили Техничку школу, није редак пример да људи који су пре годину или две по завршетку школе почели тамо да раде, да су данас тим или сектор лидери, са изузетно добром платом и што је најважније остали су у свом граду. До краја године имаћемо информацију да ли ће компанија ,,Меи Та” направити и трећу фабрику у индустријској зони. Данас у фабрици ради више од 2500 људи, 90% чине Обреновчани и руководство компаније је препознало њихов одговоран и марљив рад. Сама информација да се у најбољим светским аутобилима марке Mercedes, BMW, налазе делови који се производе у Обреновцу представља за нас податак за понос – рекао је Урош Мирићић, испред Кабинета председника Градске општине Обреновац.

Koмпанија ,,Меи Та” орјентисана је на производњу компоненти за централана кућишта и турбо пуњаче од нерђајућег челика, као и за ливење и машинску обраду.