Obrenovacgrb

Утврђен је Нацрт Одлуке о промени Статута градске општине Обреновац, а којим се Статут градске општине Обреновац усклађује са Одлуком о промени Статута града Београда.

Нацрт Одлуке се упућује на јавну расправу. Јавна расправа ће трајати 15 дана почев од 30.08.2019. године.

Грађани и стручна јавност у току трајања јавне расправе на нацрт Одлуке могу дати писане примедбе, предлоге и сугестије.

Заинтересована лица током јавне расправе могу своје примедбе, предлоге и сугестије на нацрт Одлуке доставити Већу градске општине преко Службе за скупштинске послове и прописе закључно са 13.09.2019. године, путем поште на адресу Вука Караџића бр. 74 или лично на писарницу Управе градске општине, ради утврђивања предлога акта о промени Статута градске општине који ће се доставити Скупштини градске општине на усвајање.

Увид у нацрт Одлуке заинтересована лица могу остварити преко интернет адресе градске општине Обреновац www.obrenovac.rs или у службеним просторијама Службе за скупштинске послове и прописе  Управе градске општине Обреновац сваког радног дана у времену од 07.30 до 15.30 часова у току трајања јавне расправе.

 

Нацрт Одлуке о промени Статута градске општине Обреновац можете погледати овде.

Закључак Већа Градске општине Обреновац о утврђивању Нацрта Одлуке можете погледати овде.