На седници Већа градске општине Обреновац одржаној 17. августа  2011. године  усвојен је извештај Комисије за сарадњу са невладиним организацијама и омладином од 09.08.2011. године о спроведеном јавном конкурсу за учешће градске општине Обреновац у финансирању пројеката цивилног друштва, непрофитних и неполитичких организација и удружења грађана  средствима буџета градске општине Обреновац за 2011. годину, расписаног Одлуком VI-03 бр. 020- 1/26 од 14. јуна 2011. године на који се пријавила 21 организација.

– Извештај Комисије за сарадњу са невладиним организацијама и омладином можете погледати овде.
– Закључак – усвајање извештаја Комисије за сарадњу са невладиним организацијама и омладином можете погледати овде
– Одлуку о избору по јавном конкурсу 9 пројеката невладиних организација који ће се финансирати средствима буџета градске општине Обреновац за 2011. годину можете погледати овде.
– Одлуку о одбацивању 8 пријава на конкурс за финансирање пројеката невладиних организација средствима буџета градске општине Обреновац за 2011. годину можете погледати овде.
– Одлуку о одбијању пријава на конкурс 4 невладине организације и неодобравању финансирања поднетих пројеката  средствима буџета градске општине Обреновац за 2011. годину можете погледати овде.