Становници Улица Краља Петра Првог и дела Немањине код касарне у Обреновцу данас ће без воде остати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје од 8 до 14 сати остати потрошачи из улица Аце Спасића, Београдске, Брђанске, Драгорада Драгојевића, Гробљанске, Савске, Шесте војвођанске бригаде, Београдске, Виноградске, Вука Караџића, Обреновачког пута, насеља Горњи потез, Брдо, Дубоко у Баричу, Шарчевића краја, Обреновачке, Палих бораца и Улице Краљевића Марка у Малој Моштаници, као и кружног пута код кућног броја 55 у Белом Пољу.

Становници Обреновачког пута и улице 13. октобра у насељу Умка данас ће без струје остати од 9 до 15 часова.

Струју сутра, од 11 до 13 часова, неће имати становници Мијатовића краја, насеља Осредак, Думача у Баљевцу и пута за Врбовно у Конатицама.

Новим ауто-путем за 24 часа прошло је више од десет хиљада возила, па су због смањења гужве, у регулисања саобраћаја укључени припадници саобраћајне полиције и Агенције за безбедност, који непрестано прате и усмеравају возаче да се мало раније искључе са ауто-пута и на правцу ка Београду користе алтернативне саобраћајнице. Два семафора у Баричу и Умци стављени су у функцију ,,трептања”, како би се смањио застој. Надлежни у ГО Обреновац подсећају да учесници у саобраћају могу избећи гужве коришћењем новоизграђене трасе, преко Дражевца – Вранића и Липовице, која је исте дужине као деоница Барич – Умка – Београд.

У функцији су три алтернативна правца којима се излази на Ибарску магистралу и наставља даље ка центру Београда. Један преко Велике и Мале Моштанице, ка Сремчици. Други преко Дражевца, Вранића и Мељака. Трећи преко Дражевца, Степојевца и Мељака.

ЈКП ”Топловод” Обреновац ће свим корисницима, који до 25. августа поднесу захтеве за испуштање воде из кућних грејних инсталација, ту услугу обавити бесплатно. Након наведеног датума, свако испуштање воде биће наплаћено у складу са утврђеним ценовником предузећа.