ЈКП “Јавно осветљење” почело  је са реализацијом пројекта јавног осветљења у Равногорској улици у Обреновцу урађеног од стране  Јавног предузећа за изградњу Обреновца. 

 
Радови на изградњи нове инсталације у овој улици финансирају се из буџета града Београда. Радове изводи ЈКП “Јавно осветљење” које је задужено и за одржавање мреже јавног осветљења на територији општине Обреновац. 
Председник Градске општине Обреновац Жељко Јоветић је данас у Равногорској улици истакао да овај део града постаје пристојан и цивилизован за живот. 
– Било је доста иницијатива грађана за промену стања у ком се налазила ова улица. Постојао је проблем са нагомилавањем воде  после великих падавина и тај проблем је решен, девастирано подручје у близини је пре пар година очишћено и претворено у зелену површину. Посађен је дрворед, урађене саобраћајнице, у насељу је постављен мобилијар за децу и урађени су боксови за контејнере – рекао је Јоветић. 
 
 
У дужини од 600 метара биће постављене 24 светиљке на растојању од 25 метара. 
– 600 метара јавне расвете у овој улици је био проблем дужи временски период и ове године захваљујући готовом пројекту нашег Јавног предузећа за изградњу Обреновца, градско предузеће “Јавно осветљење” изводи радове и то је један од пројеката који комплетно финансира град Београд – казао је председник општине.