ЈКП ”Обреновац” наставља послове на уређењу и улепшавању центра града. Након постављања нових жардињера и садње сезонског цвећа, на ред је дошла и замена клупа у градском парку.

Наиме, постављено је 20 нових, модерних клупа и 10 нових ђубријера, а према речима директора тог предузећа, Славка Берића, старе клупе су репариране.

– Градски трг је у сасвим новом руху и надам се да ће наши суграђани моћи удобније да уживају на новом мобилијару. Укупно 18 старих клупа је репарирано у радионици предузећа и оне се управо постављају дуж пешачко бициклистичке стазе уз Купинац од Дудова до Забрана – казао је Берић и додао да је и на новом гробљу постављено 10 нових клупа.

Он је истакао да је поносан што је у радионици предузећа урађено много тога, између осталог направљено је 50 носача саксија за свеће који су постављени на канделабрима на тргу.

Члан Већа Градске општине Обреновац Милош Станковић је похвалио изглед центра града и подсетио су претходне године комплетно замењене све дрвене оплате на тргу и у парку.

– Сведоци смо распламсаних радова када је у питању центар града, ево јуче су започети радови на наставку уређења бањског комплекса ”Цевка”, радови на изградњи зграде Старе општине су у пуном јеку и можемо слободно да кажемо да град изгледа фантастично – закључио је Станковић и додао да ће ускоро наступити радови на постављању нове јавне расвете на тргу.