Почев од 5. августа, у организацији “Предузетничког центра”, у Обреновцу се организује још једна у низу обука које имају за циљ подршку развоја предузетништва на територији ове општине. 

Обука за рад на рачунару има за циљ стицање основне информатичке писмености. Обуком су обухваћени програми Windows, Word, Excel, Power Point  и Интернет. Полазници ће савладати основе рада на рачунару – писање и форматирање текста, прављење табела, израду Power Point презентација, примање и слање електронске поште, коришћење Интернета и др. 
Обука, која се одржава у Рачунарском центру у Обреновцу, траје 20 часова. Сви полазници ће, по завршетку обуке, добити одговарајући сертификат.
Захваљујући подршци Градске општине Обреновац раду “Предузетничког центра” обука је бесплатна за све заинтересоване становнике општине Обреновац. 
Заинтересовани за похађање ове, као и других обука које организује “Предузетнички центар”, могу да се пријаве “Предузетничком центру” (Краља Александра I бр. 10ц) на број телефона 8728 246, сваког радног дана од 7.30 до 15.30 часова.
 
 
Извор: agroklaster.rs