У Обреновцу се и ове године 11. и 12. јула одржава традиционални Петровдански вашар. Као и обично, тим поводом се затварају одређене улице у граду, објаснила је Јелена Мушкиња из Канцеларије за пољопривреду.

– Режим саобраћаја ће бити измењен тако да ће од 11. јула у 10.00 часова, до 13. јула у 7.00 часова, биће затворене улице Милоша Обреновића од броја 101 до Еко пумпе, Гембешева улица, Улица Мајора Тепавца, део Трга др Зорана Ђинђића и део Улице Краља Петра Првог од Цркве до играонице ”Рибица” – казала је Јелена Мушкиња.

Она је додала да је до сада издато готово 90 одсто закупног простора.

– Велика је потражња за местима, али заинтересовани за закуп се могу јавити још до 12. јула у Канцеларији за пољопривреду у згради ”Посавине” од 7.30 до 19.00 и одмах резервисати или уплатити неко од преосталих места – истакла је Мушкиња и подсетила да ће се, као и до сада, у Улици Мајора Тепавца продавати половна роба, алати, намештај.

Подсећамо посетиоце вашара да ЈКП Паркинг сервис за сваки вашар интензивира рад и апелујемо на возаче да користе алтернативна паркинг места како би се водило рачуна о безбедности и како би се одржао комунални ред.