У месној заједници Грабовац данас су извођени радови на асфалтирању некатегорисаних путева. Мештани у Петровића и Прелића крају као и мештани Нешића краја добили су нов и уређен пут.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић подсетио је да је Грабовац деценијама био неправрадно запостављен.

-Ако рачунамо свих 30 месних заједница, 25 месних заједница има заједно неасфалтирано путева колико и сам Грабовац. 5 километара смо асфлатирали у претходном периоду у Грабовцу и са погледом у будућност настављамо док не дођемо до сваке куће, не само у Грабовцу већ и у свакој месној заједници. Спали смо на испод 100 километара неасфалтираних путева широм општине Обреновац и до 2025. завршићемо сваку улицу, урадићемо водоводну и канализациону мрежу тамо где може, како би Обреновац постао модеран европски град – најавио је Чучковић.

Овом приликом најављен је и почетак нових асфалтирања у склопу акције ,,Пут до сваке куће” где ће у наредном периоду бити урађено 100 нових улица широм општине Обреновац. Наредни радови очекују се у месним заједницама Дрен и Орашац.