У понедељак су почели радови на асфалтирању Улице Милисава Чамџије у Баричу. Градска општина Обреновац и Јавно предузеће за изградњу Обреновца у сарадњи са Јавним предузећем ”Путеви Београд” изводе радове на комплетној реконструкцији Улице Милисава Чамџије у Баричу. У наредном периоду у овој улици биће уређени и канали поред саобраћајница, како би вода могла да отиче без проблема.

Председник Скупштине Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић подсетио је да су мештани дуги низ година имали проблеме у овој улици.

-После сваке кише вода је улазила у дворишта. Више од 30 година нисмо имали радове у овој улици и народ је био неправедно запостављен. Ми смо сада обезбедили бољу проточност воде, очистили смо канале али морамо да наставимо даље како би обезбедили боље услове за живот свих суграђана – додао је Вранешевић.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић најавио је велики циклус инфраструктурних радова у Баричу. Он је казао да се друга фабрика Меи Та отвара већ у петак и нагласио да након тога следи пројекат канализационе мреже и изградња новог обданишта.