Градска општина Обреновац и Јавно предузеће за изградњу Обреновца у сарадњи са Јавним предузећем ”Путеви Београда” изводе радове на обећаној тоталној реконструкцији Улице 10. октобра у Скели. По речима председника Савета месне заједнице Милана Стојића улица је изграђена пре 43 године.

– Улица је дошла у такву фазу да је безбедност грађана и саобраћаја била угрожена. Захваљујући обећању председника општине биће готова 20. јуна – казао је Стојић.

– Ретки су тренуци када на територији општине Обреновац на оволико различитих места видимо машине које изводе радове. Поред ове улице, радови се изводе и у Улици Милисава Чамџије у Баричу где се такође ради потпуна реконструкција. У Скели је урађено риперовање старог асфалта, пресут је слој нове ризле, и у целој дужини се ради нови асфалт. Радимо и реконструкцију ћуприје јер је била урушена – рекао је помоћник председника Градске општине Обреновац Радован Манојловић и најавио да ће ускоро почети реконструкција Рваћанске и Улице Ђачког батаљона у Обреновцу.

Приликом обиласка Скеле председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић је обећао да ће по завршетку радова у Улици 10. октобра председнику Савета месне заједнице поклонити нову бициклу, с обзиром да му је стара украдена.

Одброник у Скупштини Градске општине Обреновац Живота Мирчетић је изразио задовољство поводом извођења радова у месној заједници Скела и подсетио на неке од њих, између осталог и на изградњу новог моста у Улици Милоја Бељинца.