Компанија ,,Меи Та”, организоваће у суботу, 8. јуна у обреновачкој Гимназији, од 12.00 до 16.00 часова, дан отворених интервјуа. Кандидати заинтересовани за рад у Ливници и Машинској обради на разговор би требало да понесу своје радне биографије.

Koмпанија ,,Меи Та” орјентисана је на производњу компоненти за централана кућишта и турбо пуњаче од нерђајућег челика, као и за ливење и машинску обраду.

-Данас је у овој фабрици запослено више од 2450 радника, више од 90 процената су Обреновчани, који су се показали као вредни и одговорни радници. Због тога руководство компаније одлучило је да изгради још једну фабрику која ће ускоро бити званично отворена, где ће прилику за посао добити још 600 људи. У Обреновцу је рекордно ниска незапосленост, али ми не желимо да станемо док не дођемо до свакога ко се није професионално остварио и изградио своју каријеру. Оно на шта смо посебно поносни је да није потребна нити било каква страначка нити родбинска веза да би добили посао  – истакао је Урош Мирићић, испред Кабинета председника Градске општине Обреновац.