У месној заједници Скела данас су завршени радови на реконструкцији моста у Улици Милоја Бељинца. Мост који је израђен од дасака био је у јако лошем стању и пролазак пољопрвиредних машина и мештана из засеока Аврамовица био је онемогућен. Захваљујући сарадњи ЈВП ,,Београдводе” и Градске општине Обреновац изграђен је нови мост, те сад мештани имају сигуран и безбедан пролаз.

Дејан Камбер, саветник председника Градске општине Обреновац подсетио је да је реконструкција моста започета крајем јануара и овом приликом најавио и нове радове у Скели.

-Данас на овом простору имамо потпуно нови мост, изградили смо пропуст од 4 метра и тиме смо омогућили несметан пролазак свим нашим пољопривредницима. Ми смо претходно на овом простору очистили ободно гравитациони канал у дужини од четири километара а у плану је да урадимо још четири до краја године. У плану је да 700 метара одавде урадимо још један мост који је такође у јако лошем стању – најавио је Камбер.

Члан Савета месне заједнице Скела, Милан Стојић је изразио задовољство поводом завршетка ових радова с обзиром да пољопривредницима није био омогућен приступ парцелама и да су много времена и средстава губили како би дошли до својих њива. Он је овом приликом најавио и наставак осталих инфраструктурних радова у Скели.

Председник Градске општине Обреновац, Мирослав Чучковић казао је да мост представља и симбол опоравка ЈВП ,,Београдводе”.

-Данас можемо видети велики број сјајних младих Обреновчана који раде у овом предузећу и њима дугујемо захвалност, пошто су изнели највећи терет ових радова. Само кад видимо бистрину воде у каналу, то је нешто што одавно није виђено. Са друге стране ми сада имамо два нова задатка у Скели, један је тотална реконструкција Улице 10. октобар, која ће почети за неколико дана. Други задатак за нас је да обезбедимо електирчни прикључак за објекат који се налази на фудбалском игралишту – додао је Чучковић.

Овом приликом најављено је да ће мостови бити реконструисани и у Пироману и Грабовцу.