Почетком 2017. године Градска општина Обреновац покренула је низ програма који су намењени побољшању услова живота и друштвеног активизма старијих суграђана. Један од тих програма који је намењен пензионерима подразумева излет који се организује у циљу унапређења њиховог слободног времена.

Током овог пролећа обреновачки пензионери имају прилику да обиђу Врњачку Бању, те је јутрос још једна група обреновачких пензионера отпутовала на дводневни излет.

– Градска општина Обреновац брине о најстаријим и најмлађим суграђанима. Јуче смо испратили 300 деце на Дивчибаре, Гоч и Букуљу, данас пратимо 100 пензионера на дводневни излет у Врњачку Бању. Надам се да ће расположење бити добро и да ће се дружити, ми смо се заиста потрудили да организујемо изванредан програм и да ће уживати у лепоти и чарима Врњачке Бање. Обезбеђено им је све, из Обреновца треба да понесу само добро расположење и да запамте да општина води рачуна о свим својим суграђанима како о најмлађима тако и о најстаријим – рекао је директор Дома здравља Обреновац, др Обрад Исаиловић.