Становници центра Ушћа и Улице Живка Марковића у Скели данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје од 8 до 14 часова остати Ћопића крај код кућног броја 103 у Љубинићу. Становници зграде број 12 у Узун Мирковој Улици у Обреновцу струју данас неће имати од 12 до 14 сати.

Саобраћајно предузеће „Стрела“ Обреновац обавештава путнике да ће од 26. априла до 6. маја примењивати празнични ред вожње. У периоду од 26. до 29. априла аутобуси ће саобраћати по недељном, у уторак 30. априла по суботњем реду вожње. Првог и другог маја на снази ће бити недељни, трећег и четвртог маја режим саобраћаја за суботу, а у недељу 5. маја недељни ред вожње.

Угоститељски и продајни објекти прехрамбеног асортимана на Велики петак, 26. априла и Велику суботу, 27. априла дужни су да раде најмање од 9 до 12 сати. На Васкрс, 28. априла, дежурни објекти могу бити затворени, док другог дана Васкрса морају радити најмање од 9 до 12 часова.

За првомајске празнике, у уторак, 30. априла, дежурни продајни објекти морају бити отворени од 9 до 18 часова. На празник рада, 1. маја, могу бити затворени, док је прописано радно време у четвртак, 2. маја од 9 до 12 сати.

У дане васкршњих и првомајских празника угоститељски објекти који се налазе у стамбеним зградама могу почети са радом најраније од 6 сати и радити најдуже до 1 сат после поноћи, а емитовати музику или приређивати музички програм искључиво до поноћи. Осталим данима празника могу да раде од 6 до поноћи, али да емитују музику до 23 сата.

Током предстојећих празника, васкршњих, од сутра до понедељка, 29. априла, као и првомајских, 1. и 2. маја, Паркинг сервис неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града. У уторак, 30. априла и од петка, 3. маја, службе паркинг контроле радиће по устаљеном радном времену.