У месној заједници Дражевац у Веверичјем крају су настављени радови на тоталној реконструкцији пута. Овај пут је изузетно важан јер се њиме креће и аутобуска линија која саобраћа до центра Београда. Радове изводи Јавно предузеће ”Путеви Србије”.

– Настављамо оно што смо јесенас започели. Овај пут је посебно важан за мештане који путују аутобусом и за линију која директно повезује овај крај са центром Београда, јер ће моћи брже и боље да се превезу. У наредном периоду нас очекују и реконструкција дела Шабачког пута до Ратара као и реконструкција Обреновачког пута од Кованчине до Умке са изградњом тротоара. Ови радови ће се изводити у склопу отварања аутопута од Обреновца до Прељине које се очекује почетком лета – казао је Мирко Вранешевић, председник Скупштине Градске општине Обреновац.

По речима председника Савета месне зајденице Дражевац Саше Вићентијевића ово је пети важни пут на којем се ради комплетна реконструкција. Он је подсетио да је до сада урађена реконструкција пута Обреновац-Степојевац, Дражевац-Вранић, Дражевац-Баљевац као и пута Л-2007 до Пољана. Вићентијевић је према плану и програму Савета најавио и изградњу некатегорисаних путева према Степановићима, пута према Игњатовићима, пута за Дубраву, ка Пантића крају као и ширење уличне расвете.