Десету годину заредом у ТЕ “Никола Тесла А” уручене су новчане награде ђацима генерације основних и средњих школа и најуспешнијим учесницима државних и међународних такмичења са подручја на којима се налазе производни огранци ПД ТЕНТ (ГО Обреновац, СО Свилајнац, МЗ Велики Црљени и Радљево).

Ове године по шести пут награђена су и успешна деца запослених “ТЕНТ”-а, као и високопласирани учесници такмичења из стручних предмета. За остварене резултате у школској 2010/2011. години награде је добило 44 основаца и средњошколаца, а Привредно друштво ТЕНТ за те намене је издвојило око 600.000 динара. Уз срдачну добродошлицу и искрене честитке, овогодишњим добитницима признања су уручили чланови пословодства ПД “ТЕНТ”.
 
– Осим што сте изузетно паметни и талентовани, ви сте и веома вредни, што је подједнако битан предуслов за успешан наставак школовања и успехе у будућем раду. Не треба заборавити ни заслуге ваших професора и родитеља без којих, сигуран сам, не бисте успели да остварите овако сјајне резултате – нагласио је Петар Кнежевић, директор ПД “ТЕНТ”.
 
Он је такође истакао да су капије највећег термокапацитете на Балкану увек широм отворене за младе стручне и амбициозне људе, жељне  нових знања и професионалног напретка.

Церемонији доделе “ТЕНТ”-ових награда, уз директоре школа, наставно особље и ђачке родитеље, присуствовали су представници привредног и јавног живота Обреновца и суседних општина.

 
Извор: www.tent.rs