Као што је најављено, данас су започети радови на реконструкцији пута у Доњем крају у месној заједници Вукићевица. Пут је, према речима члана савета месне заједнице Александра Арсеновића, био у очајном стању.

– Изградња пута је започета 1976. године и трајала је годину и по дана. Он је изграђен у дужини од 3 километра и то самодоприносом свих грађана који живе на овом путу. Половина, то јест, 50 одсто мештана Вукићевице живи на овом путу или се креће овим путем, зато је његова реконструкција била важна. Пресвлачење је извршено са два слоја асфалта, те се надам да ће пут трајати наредних деценија – казао је Арсеновић и захвалио се председнику општине на разумевању за проблеме мештана.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић је истакао да је месна заједница од општине тражила две ствари – да се дати пут реконструише и да се, после 150 година постојања села, направи месни дом. Затим је Чучковић подсетио да све што се ради има за циљ да села не одумиру и да млади остају у својим родним местима.