Секретаријат за привреду расписао је данас конкурс за суфинансирање репрезентативних изложби из области пољопривреде на територији Београда за 2011. годину. Подносиоци пријава могу бити непрофитне организације и институције, односно привредна друштва и установе чија је претежна делатност пољопривреда, а седиште им је регистровано на територији Београда.

– Секретаријат за привреду традиционално издваја средства за организовање репрезентативних изложби како би афирмисао пољопривредну производњу и рурална подручја на територији Београда. Ова средства издвајамо и да бисмо јачали економске снаге села и развој предузетничке свести – рекла је директорка Управе за пољопривреду Биљана Чукић.
Средства су предвиђена за закуп изложбеног простора, постављање и опремање штанда, осигурање животиња, превоз предмета изложбе и штампање каталога, позивница и другог пропагандног материјала.
Корисник подстицајних средстава је дужан да изложбу одржи на територији Београда до 15. новембра, а Управа за пољопривреду Секретаријата за привреду мора да у року од седам дана од дана одржавања изложбе достави доказ са потребним рачунима и извештајима. Приликом одржавања изложбе треба и да видљиво означи да ју је суфинансирао град Београд.
Средства се исплаћују након одржавања изложби, а обрасци пријаве могу да се преузму овде или у просторијама Управе за пољопривреду Секретаријата за привреду, Краљице Марије 1/XVII (канцеларија 1713), сваког радног дана од 9 до 16 сати. Додатне информације могу да се добију на број телефона 7157-395 и 7157-402.
Рок за подношење пријава је 29. јун, до 16 сати.
 
Извор: Беоинфо