Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из насеља Ливаде у Јасенку, Ваљевског пута и Улице Мује Калајџића у Звечкој.

Данас ће струја од 9 до 14 часова бити искључена у Дубровачком крају, насељу Трнава јаруга, путу за Вранић у Баљевцу, Југовића, Пантића, Павловића, Ранковића, Степановића, Стублинчевића, Веверичком крају. Насељима Думбин млин, Мирогоња, Аниште, код споменика и центру Дражевца.

Данас је од 8,30 до 10,30 часова у плану искључење струје у улицама Браће Голубовића, Цара Душана, Фрушкогорској, Космајској, Краља Милана, Купиначкој, Марка Миловановића, Немањиној, Спасоја Станојчића, Војводе Бојовића, Војводе Степе, Проте Матеје Ненадовића у Обреновцу и Двадесет трећој у Звечкој.

Без струје ће данас од 10,30 до 16 часова остати потрошачи из улица Цара Душана број 4 и од 15 до 15а, Црвеног крста од 9а до 13 и Марка Миловановића 2, од 6 до 20а, од 24 до 28, 34 и од кућног броја 1 до 5.

У понедељак, 25. марта струју од 9 до 14 часова неће имати становници насеља Ивојевац, Јовановац, Парлози у Дражевцу, Чубура, пута за Дражевац у Јасенку, Новог, насеља Парлози, Сенића краја и Мислођинске улице у Мислођину.