У циљу побољшања комуникације и интеракције са суграђанима, Градска општина Обреновац је обезбедила нови додатак за све посетиоце званичног сајта општине.

– Као сервис грађана, ми смо у претходном периоду анализирали које то информације корисници сајта најчешће траже, али и са којим проблемима се најчешће сусрећу, па смо кроз ову скрипту на сајту решили да на једном месту обезбeдимо подршку нашим суграђанима.  На насловној страни званичног сајта Градске општине Обреновац у доњем десном углу појављује се додатак који на брз и ефикасан начин спроводи комуникацију са суграђанима. Обреновчани овде могу пријавити проблем који имају, потражити одређену информацију, сазнати нешто више о Обреновцу или наручити одређени документ. Ова платформа је јединствена у Србији и осмишљена је према потребама становништва. Свесни смо да људи све више времена проводе на својим рачунарима и мобилним телефонима и зато смо на овај начин прилагодили комуникацију са корисницима нашег сајта – казао је Урош Мирићић, испред Кабинета председника Градске општине Обреновац.
Грађани преко овог додатка могу да наруче потребна документа, потраже информацију која је њима значајна, пријаве одређени проблем или да сазнају корисне информације о Обреновцу. Одређени проблем прослеђује се дежурним службама и грађани у наредних неколико дана могу очекивати повратну информацију.