Сва велика оштећења на путевима која је проузроковала грађевинска механизација која је изводила радове на изградњи Коридора 11 санира се. Наиме, сходно Закону о путевима и потписаном Споразуму крајем прошле године је започета санација локалних и некатегорисаних путева који су коришћени током изградње аутопута. Машине су ове недеље у Великом Пољу где се санира деоница у дужини од 4,5 километра.

– Прошло је више од три године како је започета изградња ове деонице аутопута. Становнци Великог Поља поднели су велики терет. Свакоднвено овом трасом пролазило је много камиона и радних машина и знатно оштетила саобраћајнице, које су поготово у летњем периоду правиле проблеме становништву због великих прашина. Радови на санацији започети су крајем претходне године, урађено је приближно 25 километра путева у месним заједницама Мислођин, Бело Поље, Велико Поље, Стублине, Бровић – нагласио је Радован Манојловић, помоћник председника Градске општине Обреновац, који се овом приликом захвалио свим мештанима за стрпљење и разумевање због великих радова.

Председник Савета месне заједнице Велико Поље, Лазар Пејић, казао је да се данас изводе радови у Стаменића крају и да ће целокупна деоница бити завршена у наредна три дана. Он је додао да ће у наредном периоду радови бити настављени и у Јевтића крају, на путу до Гребаче, од Јозића колибе до Станковца и након тога до Средњег краја. Пејић је овом приликом рекао да ће бити урађени и атарски путеви који су коришћени за изградњу Коридора 11.