Након реконструкције пута  у Великом Пољу извођачи радова су Белом Пољу. Тренутно се ради реконструкција пута у дужини од два километра који је, такође, оштећен током извођења радова на изградњи аутопута.

У складу са потписаним Споразумом, он ће бити враћен у првобитно стање као и сви локални путеви који се налазе у месним заједницама Мислођин, Бело Поље, Велико Поље, Стублине, Пироман и Бровић.

Помоћник председника Градске општине Обреновац, Радован Манојловић нагласио је да су активности на реконструкцији путева настављене захваљујући повољним временским условима. Он се овом приликом захвалио грађанима Белог Поља зато што су имали велико стрпљење због лоших и оштећених саобраћајница. Манојловић је најавио да ће радови бити ускоро настављени у Великом Пољу, у Стаменића крају, где ће комплетна подлога бити замењена и пресвучена новим асфалтом.

-Све пројекте које смо започели у Белом Пољу завршићемо ускоро. Мештани су дуго чекали реконструкцију путева у овом делу града и ја им се захваљујем на стрпљењу. Ми даље настављамо да ширимо топловодну мрежу, нових 70 домаћинстава ће добити грејање у овој години. Паралелно са тим ради се пројектна документација за изградњу канализације – казао је Александар Богићевић, помоћник министра пољопривреде.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић је током обиласка ових радова похвалио све мештане што су имали разумевање за дуге радове и за велики број машина које су свакодневно пролазиле кроз Бело Поље.

-Аутопут представља будућност нашег града, имаћемо нову везу са Београдом коју ћемо сви користити. Ваш пут у Белом Пољу ће бити онакав као што смо и обећали, нов, још бољи и утабанији. Ове године изводимо и завршне радове на топлификацији Белог Поља и радимо пројектну документацију за канализациону мрежу. Бело Поље је потпуно неправедно било запостављено у претходним годинама. Мештани заслужују и грејање и каналицију и ми свакодневно спроводимо активности како би те пројекте реализовали – нагласио је Чучковић и додао да ће ове недеље бити започет пројекат одсумпоравања на ТЕНТ-у.