У месној заједници Скела данас су започети радови на реконструкцији моста у Улици Милоја Бељинца. Мост који је израђен од дасака био је у јако лошем стању и пролазак пољопрвиредних машина и мештана из засеока Аврамовица био је онемогућен.

Председник Градске општине Обреновац, Мирослав Чучковић поразговарао је данас са грађанима Скеле и обећао да ће радови на мосту бити завршени до пролећа.

– Такође, обећавамо мештанима да ћемо реконструисати Улицу 10. октобар, она је у веома лошем стању. На исти начин као што смо урадили нову фискултурну салу у Скели, урадићемо и овај мост. Ниједно обећање дато у Скели неће бити заборављено – истакао је Чучковић и изразио захвалност Комисији за пољопривреду ГО Обреновац на брзој и ефикасној помоћи за мештанина чија је пољопривредна машина била оштећена на овом мосту.

– Данас је започета прва фаза, уклањамо стари мост. Са првим лепим данима започећемо изградњу новог моста и саме конструкције. Ми смо претходно на овом простору очистили ободно гравитациони канал у дужини од пет километара – нагласио је Дејан Камбер, саветник председника Градске општине Обреновац.

Члан Савета месне заједнице Скела, Милан Стојић је изразио задовољство поводом извођења ових радова с обзиром да пољопривредницима није био омогућен приступ парцелама и да су много времена и средстава губили како би дошли до својих њива. Он је овом приликом најавио и наставак осталих инфраструктурних радова у Скели.