Становници Дванаесте улице у Звечкој воду данас неће имати од 9 до 15 часова.

Данас струју од 8 до 10 часова неће имати потрошачи из улица Аце Симовића, Жртава фашистичког терора, Доситејеве, Проте Матеје Ненадовића, Радничке и Забрешких партизана на Забрежју.

Данас је од 10 до 12 часова у плану искључење струје у улицама Аце Симовића, Белопољској, Јоакима Вујића, Краља Милутина, Момчила Радовановића, Сремског фронта, Четвртој, Војводе Бојовића, Жртава фашистичког терора и Проте Матеје Ненадовића код кућног броја 30 у Обреновцу.

Становници насеља Браће Југовића и Улице Краља Александра Првог струју данас неће имати од 12 до 14 часова.

Саобраћај се јутрос, због зимских услова вожње, одвија успорено. Ниске температуре условљавају поледицу на саобраћајницама, која може допринети повећаном броју саобраћајних незгода, саопштено је у АМСС, одакле је упућен апел возачима да прилагоде брзину кретања
Условима на путу, као и да на пут не крећу без зимске опреме.

Према најавама РХМЗ, очекује се даљи пад температуре, па је екипама зимске служе наложена употреба калцијум хлорида, јер со не делује на температурама испод минус 5 степени. Током дана терену ће бити око 300 машина и 1.600 људи, који ће чистити тротоаре, аутобуска стајалишта, пешачке зоне.

Због отапања снега на крововина очекује се појава леденица, због чега грађани, а посебно стамбене заједнице, морају да их уклоне, како не би угрозиле безбедност пролазника.

Надлежни у комуналној инспекцији још једном подсећају грађане на обавезу чишћења снега испред приватних поседа и пословних просторија, јер су за несавесне предвиђене новчане казне.