Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из насеља Баричка река у Баричу, Улица Бачког батаљона и Краља Александра у Обреновцу.

Струју данас од 8 до 10 часова неће имати становници Улица Ђачког батаљона, Милоша Обилића, Посавских Норвежана, Раје Поповића и Војводе Мишића у Обреновцу.

Становници Тридесет прве и Улице Браће Лазића у Звечкој данас ће остати без струје од 9 до 13 часова.

Без струје ће данас од 10 до 12 часова остати и потрошачи из насеља Музичка колонија, Четрнаестог октобра, дела Улице Војводе Мишића код кућног броја 5 у Обреновцу, Шабачког пута, Уровачке, насеља Гај, Индустријске зоне у Уровцима, Седамнаесте, Осамнаесте, Двадесете и Улице Браће Лазића у Звечкој.

Данас ће струја од 12 до 14 часова бити искључена у Филиповића крају, Зидарској, 14. октобра и делу Улице Војводе Мишића према Звечкој, Шабачком путу у Уровцима, улицама Браће Лазића, Деветнаестој, Двадесет првој, Двадесет другој, Двадесет трећој и новом насељу Гај у Звечкој.

У понедељак, 17. децембра струју од 8 до 10 часова неће имати потрошачи из Улица Аце Симовића, Жртава фашистичког терора, Доситејеве, Проте Матеје Ненадовића, Радничке и Забрешких партизана на Забрежју.

У понедељак је од 10 до 12 часова у плану искључење струје у улицама Аце Симовића, Белопољској, Јоакима Вујића, Краља Милутина, Марка Миловановића, Момчила Радовановића, Сремског фронта, Четвртој, Војводе Бојовића, Жртава фашистичкох терора и Проте Матеје Ненадовића код кућног броја 30 у Обреновцу.

Становници насеља Браће Југовића и Улице Краља Александра Првог струју у понедељак неће имати од 12 до 14 часова.