Укључи се у “Буди мушко клуб” – промовиши другачије вредности као одлике правог мушкарца.
Активирај креативни потенцијал и квалитетно испуни слободно време. Укључи се и у свом граду организуј различите активности: радионице хип хоп-а, стрипа, уметности графита, веб-а, филмa, активности едукативног и забавног карактера које треба да подстакну младе на развијање културе ненасиља и критичког односa према владајућим родним стереотипима. Чланови “Буди мушко клуба” разбијају традиционалне културне обрасце и производе савремене медијске културе, који намећу представу о “правом” мушком идентитету као неодвојиво повезаном са доминацијом физичке снаге, склоношћу насиљу, родном неравноправношћу, тј. нужношћу да мушкарац буде доминантан. Укључи се у борбу против вршњачког насиља и насиља у породици, насиља над женама, вандализма на улицама, делинквенције и скретања у криминал, свим негативним појавама које су директно повезане с таквим искривљеним поимањем “правог мушкарца”.
 
Чланове клуба очекују три регионална и један национални камп свих градова који су укључени у кампању.
 
Пријаве до 15. маја 2011. године, које садрже име, презиме и контакт телефон слати на kzm.obrenovac@yahoo.com, а за детаљније информације контактирати Срђана Ранковића на 06323990.

Кампања “БУДИ МУШКО” део је ширег пројекта “Young Men Initiative”, чији је главни носилац међународна непрофитна организација CARE, у сарадњи са локалним организацијама из Србије Центар Е8 из Београда и Иницијатива из Прокупља, уз подршку Канцеларије за младе Управе ГО Обреновац.