Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из Четврте и Немањине улице у Обреновцу.

Данас је од 10,30 до 11,30 часова у плану искључење струје у Улици Милутина Ераковића, Мирковића крају и центру Пиромана.

Струју данас од 9 до 14 часова неће имати комплетна подручја Баљевца, Дражевца, Конатица и већи део Пољана.

Сутра ће без струје од 9 до 14 часова остати становници насеља Думача, код Дома, код Гробља, Средњег, Горњег краја и пута за Степојавец у Конатицама.

Насеље Вишњица и центар Кртинске струју сутра неће имати од 8 до 10 часова.

Без струје ће сутра од 10 до 11 часова остати потрошачи из насеља Дорћула, Колонија, Трњаци, Вишњица у Кртинској и већег дела Уроваца.

У петак, 30. новембра у плану је искључење струје у Ромском, насељима Ивојевац, Јовановац, Парлози, Луг, код гробља, код споменика, код трафо станице, Пелића, Петровића, Радојковића, Станковића, Гугош, Тодоровића, Веверичком крају и центру Дражевца.

Потрошачи из индустријске зоне, Дилберовића, Стевановића краја, Уровачке улице, насеља код дома и код игралишта у Уровцима струју сутра неће имати од 11 до 12 часова.

Без струје ће сутра од 12,30 до 14,30 часова остати Матића крај у Бргулицама, Живковића крај, Ратарска улица и део Ратара иза школе.

Сутра је од 9 до 14 часова у плану искључење струје у насељу Дубоко, Обреновачком путу, Улици Аце Спасића у Баричу и кружном путу у Белом Пољу.