У уторак, 19. априла 2011. године, у позоришној сали Спортско-културног центра Обреновац у 20:00 часова одржаће се концерт класичне музике. Наступа квартет кларинета “Невски”.

 
Квартет кларинета “Невски” је настао 2004. године у Београду. Квартет сачињавају: Милош Бјелица, Адам Боу, Никола Улемек и Ђорђе Јовановић. Ментор квартета је проф. кларинета Љубиша Јовановић. 
Квартет је носилац највећих награда у земљи и иностранству (Републичко такмичење прва награде 2005, Међународно такмичење у Панчеву три специјалне награде 2004., 2005. и 2006. године, Међународно такмичење у школи Даворин Јенко три специјалне награде 2004., 2005. и 2006. године и Међународно такмичење у Бугарској (Кјустендил) специјална награда 2006. године).
Својим извођењем и специфичном бојом може да се уврсти у високо професионалне камерне ансамбле, те је као такав изабран од стране Министарства културе да одржи концерт на националној изложби Србије под називом “Србија 05” у Москви. Квартет је од свог постанка одржао, и учествовао на преко 60 концерата (сала “Захумља” Никшић, Руски дом, Дом Армије у Подгорици, Задужбина Илије М. Коларца, Скупштина града, Атријум Народног Музеја, Синагога у Новом Саду, Галерија Фресака, Културни центар Панчева, Коцељево, Пожаревац, Чачак, Дом за старе Бежанијска Коса, Гостијин двор у Москви, Градско позориоште у Краљеву, Дом културе у Смедереву, Културни центар у Београду, Културни центар Чукарице, Дом културе у Ковину, Градска библиотека, Библиотека у Обреновцу и тако даље) од којих су многи били у хуманитарне сврхе.  
Квартет, такође, поред класичних дела, светске и традиционалне музике прилагођене за овај састав, у свом репертоару има композиције које су наменски за њега написане (“Соната за четири кларинета” композитора А. Чабаркапе који је на трибини композитора у Бирмингему освојио друго место са овом компзицијом, “Мотиви из Заплања” копозитора Драгољуба Шарковића који је ову композицију посветио квартету, “Чудна композиција” за гитару и квартет кларинета композитора А. Чабаркапе).
Квартет “Невски” је наступао у оквиру националне концертне сезоне у Србији, 2008. године. У јуну 2009. године квартет је отворио “Кларинет Фест” у Котору. 
 
Улаз на концерт је слободан.