Јавно предузеће за изградњу ,,Обреновац” добило је данас нову грађевинску машину. Ова машина служиће за све потребе које ове предузеће има у својим надлежностима.

Директор Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац” Милан Марошанин казао је да ће нова комбинована радна машина  у зимском периоду чистити снег, а у другом периоду године користиће се за уређење путева и канала.

– Да би обављали нашу основну делатност, одржавање некатегорисаних путева, нама су потребне најмодерније и најбоље машине. Ово је трећа радна машина коју смо купили у последње две године – рекао је Марошанин.

Вредност нове машине износи 9,5 милиона динара и у ту цену укључену су све прикључне машине.

Председник Градске општине Обреновац, Мирослав Чучковић истакао је да важност набавке нових машина како би сва предузећа на територији општине Обреновац обављале што ефикасније посао.

– Ми сами можемо да сечемо обале, да чистимо снег и постанемо прави град. Сваке недеље настојаћемо да набавимо по једну нову машину, није важно за које предузеће, већ је битно за цео Обреновац – најавио је Чучковић.

Члан Већа Градске општине Обреновац, Предраг Јовановић подсетио је да су у претходном периоду и остала предузећа добила нове машине. Он је најавио наставак активности побољшања возног парка за сва предузећа у Обреновцу и у наредној 2019. години.