Завршени су радови на изградњи секундарне топловодне мреже у Белом Пољу у Селенића крају. Тим поводом је председник Градске општине Обреновац посетио Сретена Васиљевића из Белог Поља, чије је домаћинство једно од 40 које је ове сезоне добило грејање.  

Васиљевић је објаснио да је његовом домаћинству годишње, за грејање 160 квадрата, било потребно 13 тона угља и изразио задовољство прикључењем на топловодну мрежу, јер су до сада мештани имали велике муке са куповином и ложењем угља.

Борис Ивковић, директор Јавног предузећа ”Топловод” је рекао да се сви грађани, који су испунили своје обавезе, већ греју.

– Као што смо обећали, на први званични дан грејне сезоне, то јест 15. октобар, сви имају грејање – истакао је Ивковић.

Мирослав Чучковић је напоменуо да је комплетан систем пуштен у рад и да више нигде нема проблема са грејањем.

– Знали смо да ће октобар бити леп, али баш зато што су ноћи свеже желели смо да топлим пробама већ од 1. октобра до данас у потпуности успоставимо наш систем, јер се већ следећих недеља и крајем новембра очекују снегови. Благодет обреновачког грејања у следећој буџетској години очекују остатак Белог Поља, становници Музичке колоније, делова насеља Дудови и свих рубних делова Обреновца који могу да буду снабдевени постојећом топлификационом мрежом – казао је Чучковић и пожелео свим радницима топловода мирну сезону са што мање проблема.