У Месној заједници Ушће асфалтиран је пут ка Дугом Пољу. Ове јесени, још сто улица добиће нови изглед како мештани не би до својих кућа долазили путевима који су у лошем стању. Поред тога на саобраћајницама које су у надлежности Града Београда у наредном периоду, биће закрпљене ударне рупе.

-У неким селима као што је Кртинска урадили смо асфалт до сваке куће. Остало нам је још 11 км овде на Ушћу, имамо још доста посла у Грабовцу и Стублинама. Ми ћемо и даље бити посвећени овом послу, имамо два асфалтерске екипе и не можемо стићи на све стране. Даћемо све од себе како би успешно завршили јесењи циклус, на задовољство суграђана. Велике централне улице у селима урадиће предузеће ,,Београд пут” и у наредном периоду и тај проблем биће решен – најавио је председник Градске општине Обреновац, Мирослав Чучковић.

Марко Дошић, члан савета месне заједнице Ушће истакао је значај оваквих радова по селима пошто се на тај начин стичу услови да млади остану у својим местима.

-Још један показатељ великог и одговорног рада је тај да данас на Ушћу, скоро да не постоји млада особа која нема посао – додао је Дошић.

-Пут ка Дугом Пољу је од великог значаја за све мештане који овде живе. Велику захвалност дугујемо председнику општине и свим предузећима које спроводе ове активности. Ми ћемо наставити са оваквим радовима док асфалт не дође до сваке куће – рекао је Александар Марјановић, члан савета месне заједнице Ушће.