У Месној заједници Кртинска  асфалтом је пресвучена још једна улица, овом приликом најављен је наставак активности до краја године, где ће према плану и програму бити асфалтирано 100 улица широм општине Обреновац.

Асфалтирање нових улица је квартална активност коју изводимо у свих тридесет Месних заједница. На територији општине Обреновац је остало 138 км неасфалтираних улица у различитим Месним заједницама. Када у Кртинској асфалтирамо ова два сокака, мештани ће имати асфалт до сваке куће. Остало је још пет стубова уличне расвете, када завршимо канализацију и грејање из новог пројекта, неће бити апсолутно никакве разлике између Кртинске и града. Наш идеал јесте да дођемо до сваког села на тај начин. Моја порука свим грађанима Обреновца је да са овим нећемо стати. Сав приход од пореза на зараде из буџета ћемо највише трошити на асфалтирање, до Нове године и до првих снегова завршићемо ових сто саобраћајница. Ове недеље у сарадњи са Месним зајеницама крећемо са припремом буџета за следећу годину, што значи да на пролеће крећемо у асфалтирање нових сто улица. Апелујем на грађане да преко савета својих Месних заједница изложе своје захтеве и да на основу тога направимо јасан план радова, да се основна инфраструктура не понови као политичко питање- рекао је Мирослав Чучковић, председник Градске општине Обреновац

Оно што је задатак Градске општине и Јавног предузећа је да све атарске путеве доведемо у функционално стање. Једна од деоница која се данас ради у самом центру Кртинске-Новаков сокак. Наредни атарски путеви ће се радити у Ратарима, Ушћу и Баричу. Наредних сто путева ће се довести у функционално стање. Упоредо са завршним асфалтирањем, друга екипа ради на припреми атарских путева за асфалтирање. Циљ је да у свакој месној заједници постепено завршавамо овакву врсту послова и да из сваке Месне заједнице изађемо са асфалтираним путевима-рекао је Милан Марошанин, директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца.
Ово је један од сокака који је остао неасфалтиран, којим приводимо радове крају када је у питању комплетна путна инфраструктура Месне заједнице Кртинска. Врло брзо ће се реализовати и крпљење рупа, што значи да ће санацијом ових путева до зиме бити све завршено-рекао је Бранислав Јевтић, председник МЗ Кртинска.