Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из насеља Осовље у Мислођину, Улица Милисава Чамџије у Баричу, Краља Алексадра Првог и Раденка Ранковића у Обреновцу.

Редукована је допрема питке воде цистерном за становнике Вукићевице. Обавља се уторком и петком од 14 до 16, као и недељом од 9 до 12 часова.

Без струје ће данас од 8 до 14 часова остати потрошачи из Брђанског краја у Мислођину.

Вечерас ће бити организована акција уништавања комараца уређајима са земље на подручјима Пиромана, Бровића, Трстенице, Грабовца, Дрена, Орашца, Љубинића, Вукићевице и излетишта Забран. У зависности од метеоролошких услова на терену акција ће бити спроведена од 19 до 21 час.

Последњи резултати мерне станице у Обреновцу показују изузетно високу концентрацију полена амброзије, због које особе са алергијама имају здравствене потешкоће, морају користити прописану терапију и бити под надзором лекара.

У Обреновцу данас променљиво облачно, са могућом појавом локаних краткотрајних пљускова, углавном у првом делу дана. Ветар слаб до умерен променљивог правца. Максимална дневна температура 29 степени.

Сутра претежно сунчано и топло, уз локални развој облачности. Очекују се пљускови са грмљавином у поподневним и вечерњим сатима. Дуваће слаб и умерен југоисточни. Јутарња температура 19, максимална дневна 32 степена.