Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати становници Београдске у Баричу и Улице Драге Вуковића Корчагина у Звечкој.

Очитавање водомера до петка, 31. августа, биће обављено у насељима Гај 1 и 2, Улици Цара Лазара у Обреновцу, Дражевцу и Мислођину.

Сутра ће без струје од 8 до 14 часова остати потрошачи из Брђанског краја у Мислођину. Становници овог краја струју неће имати и у петак, у истом временском периоду.

Поетски театар ЦОТК ,,ТЕНТ” затвориће овогодишњу манифестацију ,,Обреновачко лето” поетско музичким перформансом ,,Шапутање вина”, у петак, 31. августа, на отвореној сцени испред СКЦ-а, са почетком у 20 часова.

Међународну изложбу паса свих раса Кинолошко друштво Обреновац организоваће у недељу, 2. септембра, у парку код Геронтолошког центра. У оквиру програма биће одржан и меморијал ,,Драгорад Драгојевић”.

У Обреновцу данас облачно и свеже, пре подне местимично са кишом. Од средине дана уз постепено разведравање. Дуваће умерен северозападни ветар. Максимална дневна температура 24 степена.

Сутра претежно сунчано и топклије. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Јутарња температура 18, максимална дневна 28 степени.