Јавно предузеће Електропривреда Србије објавило је конкурс за запошљавање 163 високообразована стручњака.

Међу њима ће шансу за први посао добити 62 млада дипломца без радног искуства.

Конкурс предвиђа запослење на одређено време до две године за 47 инжењера машинске струке, 43 електро инжењера, 20 рударских инжењера, 10 информатичара, 12 високообразованих стручњака грађевинске, 9 геодетске, 5 геолошке, као и 2 технолошке струке, 12 правника и по једног хемичара, економисту и психолога.

Основни критеријум за избор и селекцију кандидата који ће добити први посао биће успех на факултету, јер ЕПС жели да младим, образованим људима пружи прилику да граде своју будућност у Србији и покаже да се поштују праве вредности – знање и уложен труд.

Послови су понуђени на локацијама широм Србије. Највише радних места отворено је у општини Лазаревац, укупно 51, а следи Костолац са 38 места. На конкурсу се тражи и 25 стручњака у Београду, 18 у Обреновцу, по пет у Сурдулици и Неготину, по четири у Новој Вароши и Кладову, три у Пироту, по два у Чачку, Малом Зворнику и Бајиној Башти. По једна позиција отворена је у Крагујевцу, Краљеву, Нишу и Новом Саду.

Пријаве на конкурс могу се достављати искључиво преко сајта  poslovi.infostud.com  . Рок за подношење пријава је 30 дана од дана објављивања конкурса, односно до 19. септембра 2018. године.