У склопу обележавања недеље UN која је посвећена општој безбедности на путевима (25. – 29. април 2011. године) Градска општина Обреновац преко Комисије за безбедност у саобраћају као организатора такмичења објављује Конкурс за општинско такмичење ученика основних школа “Шта знаш о саобраћају”.

Такмичење ће се спровести на два нивоа, нивоу основних школа (деца од петог до осмог разреда) на територији градске општине Обреновац, као школско такмичење и на нивоу градске општине Обреновац, као општинско такмичење.

Циљ конкурса је подстицање саобраћајног образовања и васпитања деце основно школског узраста у функцији усвајања правила и вештина безбедног понашања у саобраћају.

Услови конкурса:

Учесници такмичења су:

1. Деца у основној школи (од петог до осмог разреда).

Организатор конкурса обезбедио је следеће награде:

I. Три награде (дигитални фото-апарат, мобилни телефон, бицикл) за најбоље учеснике.

Након извршеног школског такмичења ”Шта знаш о саобраћају”, директори који су организовали школска такмичења у образовним установама на подручју градске општине Обреновац, могу да доставе списак ученика који ће да представљају своју школу на општинском такмичењу најкасније до 16.04.2011.године.

Списак ученика  слати у затвореним ковертама на адресу:

Градска општина Обреновац
Комисија за безбедност у саобраћају
Председнику Комисије
Обреновац, Вука Караџића бр.74
(са назнаком за конкурс)

Општинско такмичење ”Шта знаш о саобраћају” биће одржано дана 26.04.2011. године. Такмичење ће се одржати према Правилнику Ауто мото савеза Србије који можете погледати овде.

Додатне информације у вези конкурса могу се добити од председника Комисије за безбедност саобраћаја Градске општине Обреновац – Драгослава Мршевића, тел. 011/8726-424. 

Резултати општинског такмичења ”Шта знаш о саобраћају” биће објављени на сајту градске општине Обреновац, најкасније до 27.априла 2011.године.

Свечана додела награда је планирана дана 29.априла 2011. године у просторијама градске општине Обреновац.