Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници центра Пољана, улица Браће Јоксића у Звечкој и 31. Српске бригаде у Баричу.

Данас ће без струје од 8 до 14 часова остати потрошачи улица Аце Спасића, Аце Тешића, Баричких бораца, Језерске у Баричу, насеља Јовановац и Парлози у Дражевцу, Бачевачке, Мислођинске, Улице Боривоја Маричића, Митровића краја и насеља Слатина у Мислођину.

Сутра ће почети исплата јулских пензија за кориснике Фонда самосталних делатности. Почетак исплате за пољопривредне и војне пензионере предвиђен је 6. августа.

Исплата првог дела јулских пензија за кориснике ПИО фонда почеће у петак, 10. августа.

У Србији је регистровано 70 случајева обољевања од грознице западног Нила, укључујући пет смртних исхода, саопштено је у инситуту за јавно здравље ,,Батут”. Оболели су старости од 22 до 84 године.

Библиотека ,,Влада Аксентијевић” и Музеј града Новог Сада организују изложбу ,,Украс мушког лица – брк”, која ће у галерији у подруму библиотеке бити отворена вечерас у 20 часова.

У Обреновцу данас променљиво облачно, топло, спарно и нестабилно. Могућа је киша или локални пљускови праћени грмљавином. Дуваће слаб до умерен северозападни ветар. Максимална дневна температура 30 степени.

Сутра променљиво облачно, топло и нестабилно, местимично са кишом, локалним пљусковима и грмљавином. Ветар слаб до умерен северни и североисточни. Јутарња температура 20, максимална дневна 32 степена.