Канцеларија за младе Управе ГО Обреновац расписује конкурс за банер “Cool club-a”. Право да се пријаве на конкурс имају сви млади из Обреновца,  без обзира на то да ли поседују или не формално акредитовано образовање у пољу дизајна. Идејна решења морају бити оригинална, тј. не смеју бити коришћена раније.  Идејно решење банера треба да буде у неком од графичких формата или цртеж, који би аутор морао сам пренети на платно.

Банер ће се штампати или израдити у димензији 2×3 метра.  Нема ограничења у броју решења са којима се конкурише.

Победник конкурса биће замољен да потпише изјаву којом потврђује да је решење оригинално, у целини и у свим деловима, и да ниједан елемент решења није туђе власништво заштићено ауторским правима. Такође, победник ће бити замољен да потпише и изјаву којом се одриче ауторских права на решење и дозвољава организатору конкурса и партнерским организацијама да га користе без икаквих ограничења. 

Избор најбољег решења на конкурсу извршиће комисија од три члана, од којих једног члана чине гласачи на фејсбук фан страни Канцеларије за младе.  

Неће се прихватити радови који промовишу религиозну, националну или расну нетрпељивост и сексуалну дискриминацију, као и непотпуни и закаснели предлози решења. 

Предлози решења се могу доставити на мејл kzm.obrenovac@yahoo.com или лично у Канцеларији за младе ГО Обреновац.

За најбоље идејно решење обезбеђена је награда, улазница за дванаести Exit фестивал.

Рок за подношење предлога је 31. март 2011. године до 23:00 часа.