Мала школа Wеб дизајна, коришћење Joomla! софтвера
Током априла 2011. године у Канцеларији за младе биће одржана радионица Joomla. Joomla је најпопуларнији софтвер за израду wеб презентација (детаљније о Joomla можете наћи  овде).

На конкретним примерима полазници ће научити да инсталирају Joomla, направе и измене template (шаблоне), додају и ажурирају садржај (текст, слике, везе), користите plug-in-ове и друге Јоомла екстензије.

Радиће се на примеру прављења wеб сајта неке хуманитарне организације или удружења грађана, а на крају радионице Канцеларија за младе ГО Обреновац и полазници радионице ће поклонити wеб сајт датој организацији/удружењу.

Након завршеног курса полазници ће бити спремни за самостално прављење и ажурирање wеб сајтова путем Joomla! Током трајања курса сваки полазник ће имати свој рачунар.

Предавач: Марко Којић

Пријаве до 25. марта (име, презиме и контакт телефон) на kzm.obrenovac@yahoo.com Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели , телефон 0118724025 или лично у Канцеларији за младе ГО Обреновац.