Градска општина Обреновац ће у петак, у галерији Спортско-културног центра у 13:30 часова, прогласити најбоље спортисте из Обреновца за 2010. годину. У петак ће бити проглашени и награђени победници у осам категорија: најбоља женска и мушка сениорска екипа, најбољи спортиста/спортисткиња (сениори), најбоља женска и мушка екипа у млађим категоријама и најбољи спортиста/спортисткиња у млађим категоријама.

Обреновачки спортски клубови су у протеклом периоду слали предлоге за избор најбољих спортиста Спортском савезу Обреновац. Спортски савез Обреновац је заједно са Комисијом за спорт ГО Обреновац и спортским новинарима из Обреновца изабрао по резултатима најбоље екипе и појединце у 2010. години. 

Најбољим спортистима биће уручене плакете, а Комисија за спорт ГО Обреновац је обезбедила и новчане награде за најбоље. Најбоље сениорске екипе ће добити новчану награду у износу од 50 хиљада динара, екипе млађих категорија и најбољи сениор и сениорка  по 20 хиљада динара, а најбољи појединци у млађим категоријама по 10 хиљада динара.