Дан Привредног друштва „ТЕ Никола Тесла“ Обреновац, 7. март и 41-годишњица успешног рада, биће обележени низом пригодних манифестација, уз присуство бројних угледних званица.

Овогодишњи програм обележавања започеће 7. марта у 10 часова, у Спортско-културном центру „Обреновац“ доделом јубиларних награда запосленима који су у ПД ТЕНТ и ЈП ЕПС навршили 10, 20, односно 30 година радног стажа. Награде за лични јубилеј добиће укупно 350 запослених ПД ТЕНТ (за 10 година – 23, за 20 година – 108, а за 30 година 219 запослених).
Централна свечаност, са почетком у 12 часова, предвиђена је на блоку 7 ТЕНТ А, а долазак су најавили представници ресорних  министарстава, Електропривреде Србије, привредног, културног и јавног живота града, пословни сарадници и пријатељи из земље и иностранства.
Свечани ручак за пензионере ПД ТЕНТ заказан је за 13 часова, у хотелу „Обреновац“. У част 41. рођендана свог оснивача и имењака, Културно-уметничко друштво ТЕНТ приредиће традиционални седмомартовски концерт у обреновачком СКЦ-у, са почетком у 19 сати.

Дан Привредног друштва ТЕНТ – 7. март означиће и почетак оживљавања сећања на Богољуба Урошевића Црног, првог директора обреновачких електрана, неуморног градитеља и истинског визионара електропривреде Србије.

 
Извор: tent.rs