Након тромесечног редизајнирања коначно је завршена интернет презентација Јавног предузећа за изградњу Обреновца www.jpobrenovac.rs.

Јавно предузеће за изградњу Обреновца, односно његови правни претходници, су кроз цео период  пословања били препознатљиви по великом броју високо образованих и стручних кадрова који су доприносили успешном пословању и унапређењу услова живота и рада свих грађана општине Обреновац. Jавно предузеће се бавило израдом планске и пројектне документације, тако да је општина готово у потпуности покривена урбанистичким плановима. Урађен је просторни план општине, план генералне регулације и низ планова детаљне регулације. Такође се ради на завршетку студије развоја општине и саобраћајне студије.

Урађени су значајни објекти у области водоснабдевања, фекалне и кишне канализације, топлификације, телефонизације и гасификације општине.

Такође, ЈП за изградњу се може похвалити и успешном реализацијом и изградњом више од 40 км саобраћајница сваке године, уређењем градских тргова, паркова, тротоара, реконструкцијом многих сеоских игралишта и домова културе, монтажом јавне расвете, изградњом  ниско напонских мрежа, уређењем канала и још много тога.     
 
На порталу www.jpobrenovac.rs може се пронаћи програм пословања овог предузећа (финансијски план и програм расхода), недељни извештаји о планираним радовима тог предузећа који се могу преузети у пдф формату, простор за оглашавање, фотографије Обреновца и корисни линкови.