Данас је у свечаној сали Градске општине Обреновац приређен пријем за обреновачке ђаке генерације. Тринаесторо ђака је од Градске општине Обреновац добило новчану награду, коју им је уручио председник општине Мирослав Чучковић.

Чучковић им је пожелео пуно среће и успеха у даљем школовању и истакао како је награда симболична и представља скроман подстрек за будућност. Он им је рекао да су они најбоље што Обреновац има и да општина чини све како би млади људи остали и градили своју будућност у њему.

Заменик председника Градске општине, Миодраг Митровић је истакао да обавеза општине не престаје са наградама.

– Обавеза општине је много већа, ми смо дужни, и на томе предано радимо, да створимо што више услова да млади који сада настављају своје школовање да га успешно заврше, да се запосле и да остану у Обреновцу. Не радимо само на томе да се поправе услови живота на селу, већ и да се доведу нове фабрике. Сведоци смо да компанија ”Меи та” убрзано гради и завршава и другу фабрику, и да ”Инса” ускоро треба да почне да ради у Баричу, да ”Банком” ради, као и да се многе фирме укључују у даље инвестиције на електрани, а све то отвара нова радна места – казао је Митровић.