Радови нa кружном току на улазу у Обреновац настављени су постављањем јавне расвете. Јавно предузеће за изградњу Обреновца задужено је за постављање стубова и светиљки. Расвета на кружном току обухвата следеће делове: Београдски пут од кружног тока према хотелу Обреновац, простор око кружног тока, као и Тамнавску улицу.

– На Београдском путу замењено је двадесет два стуба и стављено је двадесет шест светиљки. Претходне светиљке биле су од 250 W, а сада смо поставили светиљке од 150 W које имају исти „осветљај“ а уштеди се 100 W електричне енергије по једној светиљци што укупно износи 2,6 киловата. Сам кружни ток осветљен је тако што је  постављен централни стуб висине петнаест метара са четири рефлектора. У Тамнавској улици расвета је урађена на исти начин као и раније. Изразио бих захвалност Електродистрибуцији која је изашла у сусрет и дала сагласност да се пусти јавна расвета – рекао је Светозар Добрашиновић, директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца.

У наредном периоду уредиће се тротоари и острва на кружном току. А када се одређени финансијски проблеми превазиђу, поставиће се вертикална саобраћајна сигнализација као и саобраћајни знаци ради лакшег сналажења возача и пешака.