На Међународном турниру у фудбалу за децу, одржаном у Пољској у граду Мушина, учествовали су и представници два фудбалска клуба из Обреновца. Свој град су на турниру достојно презентовали талентовани фудбалери ФК “Раднички” Обреновац и ФК “Муња” Барич.

Првог дана турнира дечаци из Обреновца су одмерили снаге са изузетно јаким домаћим екипама, као и са екипама из Словачке и Румуније. ФК”Раднички” из Обреновца првог дана турнира остварио је три победе, имао једну нерешену утакмицу и један пораз. Било је падова у игри, али чета тренера Трујића била је права када је било најпотребније.ФК “Муња2 из Барича имала је нешто слабије резултате, остварили су једну победу и имали четири пораза, али треба споменути да се ниједна екипа није наиграла против њих. Налетели су на неколико врхунских екипа, где су предњачили супериорни мали Румуни.

Другог дана турнира “Муња” је остварила све три победе, падали су редом Пољаци, Румуни и Словаци, на крају четврто место са четири победе и четири пораза. Што се тиче Радничког други дан су остварили две победе и доживели један пораз, што је значило да су изабраници младог Трујића заузели четврту позицију, исти број бодова као и Румуни, али за треће место је одлучила боља гол разлика. “Раднички” је остварио пет победа, доживео два пораза и одиграо једну утакмицу нерешено.

Након одиграног турнира, дечаци су са својим тренерима учествовали у дефилеу улицама Мушине, не треба погађати ко је у том дефилеу био најгласнији. На самом крају одржана је завршна церемонија, где су подељени пехари и медаље, а треба споменути да се за Србију враћају богатији за још један пехар, индивидуалну награду, награду најбољег стрелца турнира добио је талентовани Петар Томић, стрелац 16 погодака.

Делегација Градске општине Обреновац у саставу Мирко Вранешевић, Милорад Јанковић и Зоран Ћорломановић испратила је цео турнир, а поред турнира имали су прилику и да виде како функционише управа и како раде здравствене установе у граду Мушина, обишли фабрику воде и на прави начин искористили ову посету па се у Обреновац враћају са неким новим искуствима.